Лилия Стефанова, която преди дни беше атакувана от Николета Лозанова, ще

...
Лилия Стефанова, която преди дни беше атакувана от Николета Лозанова, ще
Коментари Харесай

Слави Трифонов с неочаквано предложение към психоложката Лилия

 Лилия Стефанова, която преди дни беше атакувана от Николета Лозанова, ще получи графа във “Вечерното шоу на Слави Трифонов ". На красивата психоложка беше препоръчано да разяснява ежедневни тематики в предаването на водещия. Това стана факт, откакто Стефанова плени Слави с чара си.

“Ти си толкоз красива за психоложка ", възкликна Трифонов в наличието на Лилия.

Припомняме, че Стефанова преди време работи в Локомотив (Пловдив), а до скоро помагаше и на футболистите националния тим дружно с нейната колежка Кети Вандова. Именно поради последната й служба гръмна скандалът с плеймейтката.

Не бе подмината и тематиката с Николета Лозанова, когато Слави я запита “Николета не беше ли предходната психоложка на националния тим?! ".

“Не съм чувала такова нещо ", през смях отговори Лилия и показа, че не обръща внимание на рецензиите, тъй като това значи, че си е свършила добре работата.

“Тя беше доста заангажирана с националния тим и с някои от футболистите дружно си гледат децата ", продължи Слави с шегите.

Лилия Стефанова влезе и в ролята на психоложка на Слави, давайки му някои скъпи препоръки. Според нея, в случай че човек си повтаря какъв брой е сполучлив и има вяра в любовта, рано или късно триумфът ще пристигна. Тя разкри още, че се занимава с клинична логика на психиката и има богат опит с всевъзможни поведенчески промени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР